Sunny Beach Bulgaria

Sunny Beach er det mest populære feriestedet i Bulgaria kun 3 km nord for Nessebar og sør for den voksende byen St. Vlas. Sunny Beach har over 200 hoteller, hvorav flere har undergått rehabilitering til moderne og luksuriøse overnattingssteder. Sunny Beach strekker seg langs en vakker bukt formet som en halvsirkel mot Svartehavet.

Sunny Beach Bulgaria

Sunny Beach har naturligvis fått navnet sitt grunnet den vakre stranden feriestedet ligger ved. Stranden kan skilte med flere velformede sanddyner, med de beste langs den sørlige delen av stranden. Stranden strekker seg hele 10 kilometer og er 30-60 meter bred i en beskyttet bukt uten sterke strømmer. Man finner naturligvis et rikt tilbud av strandaktiviteter langs stranden med vannski, seilbrett, seiling, parasailing etter båt, strandvolleyball og mye mer.

Sunny Beach er perfekt for familieferier, og man finner et rikt tilbud av aktiviteter for barn, med flere flotte lekeplasser, aktivitetsklubber, barnediskoer, eselsafari, barnebasseng og ikke minst et besøk til vannparken Aqua Paradise.

Aqua Paradise er den største vannparken i Bulgaria og byr på hele 1300 meter med sklier og et stort utvalg av attraksjoner for hele familien.

3 kilometer sør for Sunny Beach ligger den historiske middelalderbyen Nessebar med fantastiske monumenter og bygninger fra ulike tidsepoker. Reisende til Sunny Beach anbefales på det varmeste å ta den korte turen sørover for å oppleve den vernede byen.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: